​​ +​8 års​ erfaring

​​ Høj kvalitet til billige priser

​​ Enkle og overskuelige løsninger

Beskæring af træer og buske​

Bakholm Træ & Flis er certificeret til topkap​ning af træer, og derfor har vi også stor viden om korrekt beskæring af træer, buske og hække. Vi har også det rigtige værktøj og et godt udvalg af de mest avancerede maskiner til at udføre korrekt og sikker træbeskæring.

​Vi tilbyder beskæring af buske, træer og hække i blandt andet Aalborg, Skagen og Randers, og vores kunder kan for eksempel være private boligejere, institutioner og erhvervsdrivende.

Bestil et godt tilbud via formularen

Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.


Beskriv kort hvad det drejer sig om, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Opretning, tilpasning og beskæring af træ

Vores opgaver består typisk i reducering af kroner på træer, opretning af træer og tilpasning af størrelse på træer. Vi kan også udføre tilpasning af større hækplanter samt naturligvis generel beskæring af træer, buske og hække.

​​

Beskæring af buske og træer skal udføres med omhu​

Det er vigtigt at udføre beskæring af træer og buske korrekt. For det første skal træet eller busken være i god sundhedstilstand. For det andet skal beskæringen ske på et tidspunkt af året, hvor træet eller busken tåler det bedst.

Og for det tredje bør beskæring ske med et korrekt og effektivt værktøj. Dertil kommer, at det kan være nødvendigt at bruge udspændte snore for at sikre et pænt resultat ved beskæring af træer, buske og hække.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne ud på lokationen for at besigtige opgaven, hvorpå vi omgående kan give et uforpligtende tilbud. Hvis du har brug for beskæring af træer, buske og hække, så kontakt os for at aftale et møde med os. Du kan sende en e-mail til kontakt@bakholm.com, men du kan også ringe på telefon 29 62 92 20.

Dét siger vores kunder

Vi samler på glade og tilfredse kunder!

Fantastisk service. Selvom det er flere år siden vi fik hjælp husker vi stadig dagen som en skøn oplevelse.

Hanne E. J.

Super service kan klart anbefales

Bent L.

Kjeld C.

Se flere anmeldelser på Google​

Om firmaet

Vi vil tilbyde enkle og overskuelige løsninger til de billigste priser, dog uden at gå på kompromis med kvalitet og service. 

Vi finder det vigtigt at gøre priserne gennemskuelige, for vores kunder. Har du brug for træfældning, beskæring, rodfræsning eller beplantning, så kontakt mig for et uforpligtende besøg.

Kontakt os

​Bakholms Brænde og Flis v/Johnny Bakholm

Nørkærsvej 15, 9280 Storvorde

Klik her for rutevejledning

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular her.

E-mail: kontakt@bakholm.com

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.