​Beskæring af træer og buske​

Bakholm Træ & Flis er certificeret til topkap​ning af træer, og derfor har vi også stor viden om korrekt beskæring af træer, buske og hække. Vi har også det rigtige værktøj og et godt udvalg af de mest avancerede maskiner til at udføre korrekt og sikker træbeskæring.

Vi tilbyder beskæring af buske, træer og hække i blandt andet Aalborg, Skagen og Randers, og vores kunder kan for eksempel være private boligejere, institutioner og erhvervsdrivende.

Opretning, tilpasning og beskæring af træ

Vores opgaver består typisk i reducering af kroner på træer, opretning af træer og tilpasning af størrelse på træer. Vi kan også udføre tilpasning af større hækplanter samt naturligvis generel beskæring af træer, buske og hække.

Beskæring af buske og træer skal udføres med omhu​

Det er vigtigt at udføre beskæring af træer og buske korrekt. For det første skal træet eller busken være i god sundhedstilstand. For det andet skal beskæringen ske på et tidspunkt af året, hvor træet eller busken tåler det bedst.

Og for det tredje bør beskæring ske med et korrekt og effektivt værktøj. Dertil kommer, at det kan være nødvendigt at bruge udspændte snore for at sikre et pænt resultat ved beskæring af træer, buske og hække.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne ud på lokationen for at besigtige opgaven, hvorpå vi omgående kan give et uforpligtende tilbud. Hvis du har brug for beskæring af træer, buske og hække, så kontakt os for at aftale et møde med os. Du kan sende en e-mail til kontakt@bakholm.com, men du kan også ringe på telefon 29 62 92 20.

​​Udvalgte billeder fra tidligere arbejde

Like os på Facebook​

​Kontaktoplysninger

​Telefon: 29 62 92 20

E-mail: kontakt@bakholm.com 

Firmaoplysninger

Vi udfører

check_2Træfældning

check_2 Rodfræsning og stubfræsning

check_2 Topkapning

check_2 Beskæring af træer

Vi tilbyder enkle og overskuelige løsninger til billige priser og uden at gå på kompromis med kvalitet og service.