​​ +​8 års​ erfaring

​​ Høj kvalitet til billige priser

​​ Enkle og overskuelige løsninger

Topkapning & træfældning

Kapning og fældning af træer

Leder du efter et firma, der kan hjælpe med at fælde eller beskære dine træer til gode priser? Så er du det helt rigtige sted. 

Bakholm Træ & Flis tilbyder topkapning for private boligejere, institutioner og erhvervsdrivende i bl.a. Aalborg, Skagen, Randers, Vendsyssel og omegn.

Vi er naturligvis certificeret til at udføre topkapning af træer, ligesom vi har det rigtige grej og værktøj til at gøre det sikkert og korrekt. 

Vi har i det hele taget specialiseret os i have-, park-, skov- og naturpleje, og derfor har vi også et godt udvalg af de mest avancerede maskiner til brug ved topkapning, træfældning og rodfræsning.​

Bestil et godt tilbud via formularen

Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.


Beskriv kort hvad det drejer sig om, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vigtigt at få udført korrekt topkapning

Det er meget vigtigt at udføre topkapning korrekt for at undgå, at træet bliver hæmmet, men også for at undgå skader på mennesker og ejendom. 

Vi kan desuden udføre topkapning i forbindelse med en træfældning, hvor træet er for stort til at blive fældet i ét hug, eller hvis det står et sted, hvor det ikke er muligt eller forsvarligt at fælde det i ét hug. Når der ikke er plads til, at træet kan falde frit og ligge ned, fældes det oppefra i sektioner.

Efter træbeskæring kan vi lave brænde og flis

Vi udfører topkapning i håndterbare stykker, og vi kan fjerne stammer og grene, hvis du ønsker det. Alternativt kan vi omdanne det til brænde og flis. Afslutningsvis rydder vi naturligvis altid på efter os.

Kontakt os og aftal en tid til vurdering af opgaven

Hvis du har brug for topkapning eller træfældning, så kontakt os for at lave en aftale med os. Vi kommer gerne ud på adressen for at besigtige opgaven, og for at give et uforpligtende tilbud. Alternativt kan du sende et billede af opgaven, men her kan det blive vanskeligt at give en helt præcis pris.

Dét siger vores kunder

Vi samler på glade og tilfredse kunder!

Fantastisk service. Selvom det er flere år siden vi fik hjælp husker vi stadig dagen som en skøn oplevelse.

Hanne E. J.

Super service kan klart anbefales

Bent L.

Kjeld C.

Se flere anmeldelser på Google​

Om firmaet

Vi vil tilbyde enkle og overskuelige løsninger til de billigste priser, dog uden at gå på kompromis med kvalitet og service. 

Vi finder det vigtigt at gøre priserne gennemskuelige, for vores kunder. Har du brug for træfældning, beskæring, rodfræsning eller beplantning, så kontakt mig for et uforpligtende besøg.

Kontakt os

​Bakholms Brænde og Flis v/Johnny Bakholm

Nørkærsvej 15, 9280 Storvorde

Klik her for rutevejledning

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular her.

E-mail: kontakt@bakholm.com

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.