​​ +​8 års​ erfaring

​​ Høj kvalitet til billige priser

​​ Enkle og overskuelige løsninger

Stubfræsning og rodfræsning udføres grundigt

​Hos Bakholm Træ & Flis tilbyder vi stubfræsning og rodfræsning for private og virksomheder i Aalborg, Randers, Skagen og Vendsyssel samt mange andre steder, uanset om der er tale om små eller store opgaver. Vi rydder naturligvis altid op efter en fræsning. ​

Normalt lader vi roden blive liggende i jorden, og andre gange lader vi endda stubben blive, når vi udfører træfældning, men i særlige tilfælde kan stubfræsning eller rodfræsning være nødvendigt, såfremt roden vil komme i vejen for noget, eller hvis den har en alvorlig sygdom.​

Vi har et bredt udvalg af effektive maskiner til enhver opgave inden for have-, skov- og naturområdet, herunder også fræseopgaver. Vi sætter endvidere en ære i at betjene vores kunder med effektive maskiner.

Bestil et godt tilbud via formularen

Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.


Beskriv kort hvad det drejer sig om, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Rodfræsning fører ikke til store huller og skader på rør​

Vores maskiner til stubfræsning har skarpe savklinger, der kan fræse lag efter lag af stubben med halvcirkelformede bevægelser. Ved den efterfølgende rodfræsning sørger vi for, at der ikke kommer store huller, og vi ikke får trukket eventuelle kloakledninger, kabler og vandrør med op. Vi benytter en særlig skånsom metode, hvor rødderne ganske enkelt formulder væk.

Kontakt os for at høre mere om stubfræsning

​​Vi kommer gerne forbi for at besigtige opgaven og afgive et uforpligtende tilbud på stubfræsning eller rodfræsning - uanset om du bor i Aalborg, Skagen, Randers, Vendsyssel eller et helt femte sted. Du er også velkommen til at sende et billede af opgaven, men her er det vanskeligt at give et helt præcist tilbud.​

Ring til os på telefon 29 62 92 20, eller skriv til os på e-mail kontakt@bakholm.com. Vi ser frem til at høre fra dig!

Dét siger vores kunder

Vi samler på glade og tilfredse kunder!

Fantastisk service. Selvom det er flere år siden vi fik hjælp husker vi stadig dagen som en skøn oplevelse.

Hanne E. J.

Super service kan klart anbefales

Bent L.

Kjeld C.

Se flere anmeldelser på Google​

Om firmaet

Vi vil tilbyde enkle og overskuelige løsninger til de billigste priser, dog uden at gå på kompromis med kvalitet og service. 

Vi finder det vigtigt at gøre priserne gennemskuelige, for vores kunder. Har du brug for træfældning, beskæring, rodfræsning eller beplantning, så kontakt mig for et uforpligtende besøg.

Kontakt os

​Bakholms Brænde og Flis v/Johnny Bakholm

Nørkærsvej 15, 9280 Storvorde

Klik her for rutevejledning

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular her.

E-mail: kontakt@bakholm.com

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.