​​ +​8 års​ erfaring

​​ Høj kvalitet til billige priser

​​ Enkle og overskuelige løsninger

Salg af flis til en fordelagtig pris

​Hos Bakholm Træ & Flis tilbyder vi salg af flis til kunder i Aalborg, Randers, Skagen og Vendsyssel samt mange andre steder.

Forskellige former for flis

I forbindelse med salg af flis forhandler vi blandt andet afdækningsflis, der anvendes som både ukrudtshæmmer samtidig med, at det er en dekorativ og naturlig måde at gøre sine bede vedligeholdelsesfrie på.

Vi forhandler også løvflis, som er et naturprodukt, og det er derfor en meget skånsom måde at holde ukrudtet nede på. Derudover har flis oven i købet den egenskab, at det hjælper planterne til at holde på fugten.

Hvis man skal have fuldt udbytte af flisen, skal man regne med et lag flis på mellem otte til ti centimeter. Vi tilbyder salg af flis til en fordelagtig pris på 325 kroner per kubikmeter inklusiv moms + levering. (Prisen på levering afhænger af afstand mm. kontakt os for nærmere pris).

Bestil et godt tilbud via formularen

Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.


Beskriv kort hvad det drejer sig om, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt os angående vores salg af flis

Er du interesseret i at købe flis gennem os, eller ønsker du at høre mere om vores salg af flis, er du meget velkommen til at kontakte os. 

Vi giver dig gerne rådgivning og vejledning med på vejen - uanset om du bor i Aalborg, Skagen, Randers, Vendsyssel eller et helt andet sted.

Ring til os på telefon 29 62 92 20 eller skriv til vores e-mail kontakt@bakholm.com Du kan også benytte vores kontaktformular, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Dét siger vores kunder

Vi samler på glade og tilfredse kunder!

Fantastisk service. Selvom det er flere år siden vi fik hjælp husker vi stadig dagen som en skøn oplevelse.

Hanne E. J.

Super service kan klart anbefales

Bent L.

Kjeld C.

Se flere anmeldelser på Google​

Om firmaet

Vi vil tilbyde enkle og overskuelige løsninger til de billigste priser, dog uden at gå på kompromis med kvalitet og service. 

Vi finder det vigtigt at gøre priserne gennemskuelige, for vores kunder. Har du brug for træfældning, beskæring, rodfræsning eller beplantning, så kontakt mig for et uforpligtende besøg.

Kontakt os

​Bakholms Brænde og Flis v/Johnny Bakholm

Nørkærsvej 15, 9280 Storvorde

Klik her for rutevejledning

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular her.

E-mail: kontakt@bakholm.com

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.