​​ +​8 års​ erfaring

​​ Høj kvalitet til billige priser

​​ Enkle og overskuelige løsninger

Topkapning og fældning af træer​

Bakholm Træ & Flis tilbyder topkapning for private boligejere, institutioner og erhvervsdrivende i blandt andet Aalborg, Skagen og Randers. Vi er naturligvis certificeret til at udføre topkapning af træer, ligesom vi har det rigtige grej og værktøj til at gøre det sikkert og korrekt.

Vi har i det hele taget specialiseret os i have-, park-, skov- og naturpleje, og derfor har vi også et godt udvalg af de mest avancerede maskiner til brug ved topkapning, træfæ​ldning og stubf​ræsning.

Bestil et godt tilbud via formularen

Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.


Beskriv kort hvad det drejer sig om, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Det er vigtigt at få udført korrekt topkapning​

Det er vigtigt at udføre topkapning korrekt for at undgå, at træet bliver hæmmet, men også for at undgå skader på mennesker og ejendom. Vi kan endvidere, i forbindelse med en træfældning, hvor træet er for stort til at blive fældet i ét hug, eller hvis det står et sted, hvor det ikke er muligt eller forsvarligt at fælde det i et hug, udføre topkapning.

Efter topkapning kan vi lave brænde og flis​

Vi udfører topkapning i håndterbare stykker, og vi kan fjerne stammer og grene, såfremt du ønsker det. Alternativt kan vi omdanne det til brænde og flis. Afslutningsvist rydder vi naturligvis altid op efter os.

Vi kommer gerne ud på lokationen for at besigtige opgaven og for at give et uforpligtende tilbud. Alternativt kan du sende et billede af opgaven, men her kan det blive vanskeligt at give et helt præcist tilbud.

Kontakt og aftal tid til en vurdering af opgaven

Hvis du har brug for topkapning og træfældning, så kontakt os for at lave en aftale med os. Du kan ringe på telefon 29 62 92 20, men du kan også sende en e-mail til kontakt@bakholm.com.

Om firmaet

Vi vil tilbyde enkle og overskuelige løsninger til de billigste priser, dog uden at gå på kompromis med kvalitet og service. 

Vi finder det vigtigt at gøre priserne gennemskuelige, for vores kunder. Har du brug for træfældning, beskæring, rodfræsning eller beplantning, så kontakt mig for et uforpligtende besøg.

Kontakt os

​Bakholms Brænde og Flis v/Johnny Bakholm

Nørkærsvej 15, 9280 Storvorde

Klik her for rutevejledning

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular her.

E-mail: kontakt@bakholm.com

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.