​​ +​8 års​ erfaring

​​ Høj kvalitet til billige priser

​​ Enkle og overskuelige løsninger

Træfældning og fældning af vanskelige træer udføres

​Hos Bakholm Træ & Flis tilbyder vi træfældning af enkelte træer eller oprydning af hele haver i Aalborg, Randers, Skagen og Vendsyssel samt mange andre steder. Når vi udfører træfældning, kan vi også tilbyde at omdanne de fældede træer til brænde eller flis, hvis du ønsker det. Vi tilbyder også fældning af vanskelige træer. ​

Ud over at vi har stor erfaring, er vi også certificeret til træfældning, hvilket betyder, at vi fælder træer på den korrekte måde, herunder med mindst mulig risiko for skader på mennesker eller ejendomme. 

Vi vægter i det hele taget sikkerhed ligeså højt, som vi vægter glade og tilfredse kunder. Det gælder naturligvis også, når det kommer til fældning af vanskelige træer. ​

Bestil et godt tilbud via formularen

Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.


Beskriv kort hvad det drejer sig om, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Fældning af vanskelige træer, små træer og store træer

Vores kunder er både private kunder og firmaer, og vi kan både tilbyde fældning af vanskelige træer, små træer og store træer. Træfældning sker ofte i folks private haver, men vi fælder også træer i skove, på marker og alle mulige andre steder. Vi rydder naturligvis altid op efter os, hvis det modsatte ikke er aftalt.

​Vi modtager endvidere forsikringsskader i forbindelse med træfældning, hvilket vi har stor erfaring med. Vi vil i den forbindelse samarbejde både med dig og med dit forsikringsselskab.​

Vi kan altid finde en løsning på træfældning, der passer dig, og vi kommer gerne forbi for at besigtige opgaven samt afgive et uforpligtende tilbud. Alternativt kan du sende et billede af opgaven, hvis du foretrækker det.

​Kontakt os for at høre mere om træfældning

Kontakt os for at aftale yderligere eller for at stille spørgsmål til træfældning og fældning af vanskelige træer. Vi hjælper dig uanset om du bor i Aalborg, Randers, Skagen, Vendsyssel eller et helt andet sted.

Ring til os på telefon 29 62 92 20 eller send os en e-mail på kontakt@bakholm.com. Vi ser frem til at høre fra dig!

Om firmaet

Vi vil tilbyde enkle og overskuelige løsninger til de billigste priser, dog uden at gå på kompromis med kvalitet og service. 

Vi finder det vigtigt at gøre priserne gennemskuelige, for vores kunder. Har du brug for træfældning, beskæring, rodfræsning eller beplantning, så kontakt mig for et uforpligtende besøg.

Kontakt os

​Bakholms Brænde og Flis v/Johnny Bakholm

Nørkærsvej 15, 9280 Storvorde

Klik her for rutevejledning

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular her.

E-mail: kontakt@bakholm.com

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.